Karaelbistan Şefkat Anaokulu
KARAELBİSTAN MAH. MUSTAFA KIRAL CAD. KARAELBISTAN ŞEFKAT ANAOKULU BLOK NO 19/1 ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ

VİZYON

Okul öncesi eğitime farklı bir boyut kazandırmak, Çağdaş eğitim için gerekli tüm enstrümanları kullanmak, Özgür ve sağlıklı düşünebilen bireyler yetiştirmek., Bireylerin derinliklerinde saklı cevherleri ortaya çıkarmak, Sevgi, saygı ve hoşgörü tohumları ekmek...

MİSYON

Öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, empati kurabilen, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar. Kurumumuzda açık kapı politikası izlenmektedir; başta velilerimiz olmak üzere isteyen herkes, anaokulumuzu ziyaret edebilir. Karaelbistan Şefkat Anaokulu olarak ailelerimizin katılımını gönülden desteklemekte, onlara kendilerini çocuk eğitimi ve gelişimiyle ilgili konularda geliştirebilecekleri, öğretmenlerimizle birlikte çocuklarının eğitimiyle ilgili sorumlulukları paylaşabilecekleri bir ortam sunmaktayız.

Minik Ellerin Cumhuriyet Panosu Yarışması Türkiye 2.liği
Öğretim Şekli :Normal öğretim.

Normal öğretim.

09:00- 14:00 saatleri arasında eğitim yapılmaktadır.

kalorifer

ilçe merkezine 5 km. uzaklıkta.

Karaelbistan mahallesi Mustafa Kıral Caddesi. No:19/1 Elbistan/K.Maraş

yemek odası